Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w innej odsłonie, polecam ten przepis.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 46
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie według opisu na opakowaniu. Rybę pokroić w kostkę, oprószyć przyprawami i usmażyć na oleju. Rybę wyjąć z patelni i na tym samym oleju przysmażyć plasterki cytryny, dołożyć masło, wsypać migdały i smażyć jeszcze przez 2 minuty. Polać przygotowany makaron, ułożyć na górę rybę, plasterki cytryny ozdobić ziołami, i podawać.