Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miodowe filety z kurczaka"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Składniki
Filet umyj i osusz. Pokrój w kawałki i włóż do miski. W tym czasie miód wymieszaj z sosem sojowym, sezamem, solą, pieprzem, wodą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Marynatą zalej mięso i odstaw do lodówki na 2 godziny. Następnie przełóż do naczynia żaroodpornego, skrop oliwą z oliwek, przykryj folią i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo