Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miły podarunek od Smaker <3 czytamy, testujemy, przede wszystkim smakujemy ;)
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 152
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 37
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 152
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 37
Składniki
Warzywa i boczek kroimy w kostkę. Zalewamy 500 ml wody. Dodajemy przyprawy. Gotujemy 30 min. Następnie, dodajemy pokrojone na większe kawałki, liście kapusty, po 15 min pokrojone we „frytki” ziemniaki. Gotujemy 20 min. Po tym czasie, wlewamy mleko, zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.