Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca zupa w sam raz na chłodne jesienne dni.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 40
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 114
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 455
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32641
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 87
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 122
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 40
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 114
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 455
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32641
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 87
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 122
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy solą.
3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Marchew oraz pietruszkę obieramy i kroimy w słupki.
5. Dodajemy do cebuli.
6. papryki usuwamy gniazdo i kroimy w paseczki, przekładamy do warzyw.
7. Dodajemy pokrojone pieczarki, prużymy.
8. Do garnka przekładamy mięso, podlewamy wodą 9. Dodajemy kostkę rosołową.
10. Wrzucamy listki laurowe.
11. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
12. Przekładamy do garnka warzywa, wszystko razem gotujemy.
13. Pod koniec gotowania wlewamy pomidory z puszki.
14. Dodajemy koncentrat.
15. Przyprawiamy chili oraz solą.
16. Wsypujemy zacierki i gotujemy 10 minut.
17. Zupa gotowa. 18. Smacznego.