Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatę z pomidorami i rzodkiewką można podawać jako lekka przekąska lub dodatek do dania z mięsem. Polecam.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 57
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 101
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 57
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 101
Składniki
Umytą sałatę osuszyć, porwać na mniejsze kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą. Korniszony i cebulę pokroić w kosteczkę. Seler osączyć z zalewy. Umytą rzodkiewkę pokroić w krążki, pomidora w pół plasterki. Gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne, drobno posiekać. Śmietanę wymieszać z musztardą i odrobiną cukru. Wszystkie przygotowane składniki razem połączyć, doprawić do smaku. Podawać od razu po przygotowaniu.