Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystałam duże ogórki które nie nadają się do kiszenia.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 190
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9309
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 190
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9309
Składniki
Ogórki obieramy,szatkujemy na szatkownicy,cebulę obieramy i również szatkujemy,dajemy do miski,solimy wg uznania.Dodajemy cukier (około 3 łyżeczek), pieprz do smaku,ocet i koperek.Wszystko dokładnie wymieszać,pozostawić aby puściło sok.Słoiki dokładnie wymyć,osuszyć ,nakładać mizerię,zakręcić i pasteryzować około 15 minut.