Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie wygląda i można ją zrobić samemu.Fajny mleczny smak po wymieszaniu,lub dwa smaki mleczny i gorzkawy bez mieszania.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Mleko podgrzewamy w garnku do tem.ok.60 stopni ubijając trzepaczką,aby utworzyła się piana.Kawe robimy w dzbanku,lub innym naczyniu.
Ciepłe mleko wlewamy do szklanek.Powoli dodajemy kawę.Trzeba wolno wlewać kawę,aby zbytnio nie mieszała się z mlekiem.