Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zasmażana na bardzo pomidorrrrrrrrrrrrrrrrrowo
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Kapustę poszatkować i obgotować w osolonej wodzie (2 - 3 min) , odcedzić.
Przyprawy (bez soli) usmażyć w sporym rondlu na oleju pod koniec dodając przecier i smażąc wszystko stale mieszając jeszcze 2-3 min.
Do rondla dorzucić kapustę,dodać ocet i pomidory, posolić - dusić z uchyloną pokrywką ok.30 min, co jakiś czas mieszając. Ewentualnie dosolic.
Smacznego dodatku do mięs wszelakich życzę :)