Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie w sklepach i na ryneczkach od jakiegoś czasu można znaleźć młodą kapustę. Bardzo ją lubię, dlatego jak tylko ją zobaczyłam to nie wahałam się ani chwilę i postanowiłam ją przyrządzić. Dodatkiem do niej był oczywiście aromatyczny koperek. :)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2300
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 110
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2300
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 110
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Składniki
Kapustę umyć i poszatkować. Koperek umyć i drobno posiekać. W garnku rozpuścić smalec z masłem, dodać kapustę i gotować na małym ogniu do miękkości. Co jakiś czas mieszać i w razie potrzeby dolać wodę. Pod koniec gotowania doprawić solą i octem.
Smacznego !
:)