Do góry

Dodatki Przepis na:

Młoda kapusta z szczypiorkiem i koperkiem

Młoda kapusta  z szczypiorkiem i koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 160 Ocena: 3687

Dodano:

Odsłon: 679

Młoda kapusta smakuje wyśmienicie z koperkiem i szczypiorkiem

Składniki

  • kapusta
  • smalec lub margaryna
  • cebula
  • przyprawy : sól,cukier,pieprz ocet lub cytryna
  • szczypiorek ,koperek
> 6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę poszatkować ,posolić ,popieprzyć,,pocukrować ,wymieszać i odstawić na 10 minut -15 minut aby się zmorzyła .
    Cebulkę podsmażyć na tłuszczu następnie ,kłaść zmożoną kapustę do podsmażonej cebulki i próżyć do miękkości
    Na koniec dodać ocet lub sok z cytryny , szczypiorek i koperek jeśli potrzeba, jeszcze doprawić do smaku .

    Smacznego !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

basiliana 15 czerwca Bardzo apetyczny dodatek do obiadu. Nie próbowałam jeszcze dodawać szczypiorku do kapusty - ciekawy pomysł:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń