Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak robiła moja mama, ja też.Bardzo lubimy taką kapustę do obiadu.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
Kapustę poszatkować,posolić.Dodać startą marchew i odstawić na pół godz.Do garnka wlać wodę,dodać masło i kapustę. Gotować ok.20-30 min,od czasu do czasu mieszając. Dodać śmietanę,pieprz,szczypior lub natkę pietruszki.Wlać chlust maggi,przyprawić kwaskiem (można octem).
Usmażyć cebulkę ,dodać do kapusty i wymieszać. Jak będzie za rzadka, to oprószyć mąką i zagotować.
Podawać do obiadu na ciepło.