Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 58
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3310
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 58
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3310
Składniki
Kapustę uszatkować,marchewkę obrać umyć zetrzeć na tarce o drobniejszych oczkach,cebulę ze szczypiorkiem drobno pokroić,koperek również.W garnku usmażyć na smalcu cebulkę,dodać resztę składników przykryć dusić na małym ogniu ,aż warzywa zmiękną,doprawić,wyłączyć,wymieszać ze śmietaną.Gotowe.