Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, gdy masz zapasy ogórków kiszonych z poprzedniej jesieni - ogórki w sam raz nadają się na zupę.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35923
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 154
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 314
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35923
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 154
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 314
Składniki
Porcję rosołową zalać wodą, dodać marchew, pietruszkę, seler i gotować ok 40 minut.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę ugotować osobno w wodzie z łyżeczką soli do miękkości.
Ogórki kiszone zetrzeć na tarce lub rozdrobnić w malakserze i dołożyć do zupy, posiekać natkę selera i wrzucić do zupy. Dodać liść lubczyku.
Miękkie ziemniaki dodać na koniec gotowania zupy, zabielić śmietaną. Smacznego !