Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2610
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 305
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 174
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3063
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2610
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 305
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 174
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3063
Składniki
Kapustę czyścimy i szatkujemy usuwając grube nerwy.Wrzucamy do gorącej osolonej wody,gotujemy aż zmięknie,następnie odcedzamy.Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy.Drobno siekamy cebulę i wrzucamy razem z boczkiem do kapusty. Mieszamy i doprawiamy do smaku według uznania