Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne dla lubiacych ciagnace sery!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 543
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 41
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 543
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 41
Składniki
pieczarki , cebule i szynke kroimy i lekko podsmazamy, mieszamy z pokrojona mocarella i utartym zoltym serem doprawiamy ulubionymi ziolami i przyprawami i przekldamy farsz na ciasto lekko posmarowane koncetratem, skladamy na pol formujemy cos na krztalt pieroga zlepiamy boki, smarujemy z zewnatrz jajkiem, nacinamy dekoracyjnie i pieczemy w mocno nagrzanym piecu okolo 280 stopni pol godziy, smacznego