Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 46
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 46
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Jabłka uprażyć(można też zetrzeć na tarce). Z pozostałych składników zagnieść ciasto, przedzielić na pół, rozwałkować. Blaszke posmarować tłuszczem posypać bułką tartą (standardowa duża blaszka). Połżyć pierwszą część ciasta na góre jabłuszka i przykryć drugą warstwą, w górnej warstwie widelcem zrobić dziurki.
Piec 1 godz w 200st. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
smacznego