Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 639
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 639
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Składniki
Umytą pierś z kurczaka otoczyć w przyprawach (podanych w składnikach),później w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Położyć na patelnie na rozgrzany olej.
Kiedy pierś będzie się nam ładnie smażyć to w tym czasie kroimy dość cieńsko w plasterki ogórka, pomidora i czosnek. Kiedy pierś kończy się już przypiekać z drugiej strony kładziemy na nią pomidora, ogórka, czosnek i na sam wierzch plaster żółtego sera. Patelnia nakrywamy przykrywką. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Świetnie smakuje podane z ziemniaczkami :) Polecam wszystkim !