Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wydanie zupki serowej. Smaczna i syta;)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 81
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 81
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Składniki
Do 2 l bulionu dodaj serek topiony i wymieszaj mikserem. Zagotuj do wrzenia. Odstaw.. Na patelni podsmaż mieszankę warzyw. Ja wybrałam mieszankę składającą się z brokuła, kalafiora, marchewki,zielonej fasolki i kukurydzy z dodatkiem ziemniaków. Jak będą al dente dodaj do zupy. Na tej samej patelni podsmaż mięso ,a wsyp przyprawy i pokrojony szczypior. Na koniec dodaj do zupy. Wszystko razem gotuj około 10-15 min. Smacznego ;)