Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele już ciast na pierogi wypróbowałam i cały czas wracam tylko do tego jednego sprawdzonego przepisu. Jak dla mnie to ciasto jest idealne. Szybko się wyrabia i co najważniejsze łatwo się wałkuje i lepi pierogi.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 580
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 580
Składniki
Do miski wrzucamy mąkę, sól, dolewamy wrzącą wodę oraz oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy i wyrabiamy ciasto.
Ciasto po wyrobieniu jest gotowe do użycia, wystarczy tylko rozwałkować i już możemy lepić pierogi z czymkolwiek chcemy.
Smacznego !!!