Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
podsmażam cebulkę z pieczarkami i czosnkiem(w mojej wersji na ostro także peperoni,z ziarnami!)
do mięsa mielonego dodaje jajko.bułke tartą,przyprawy,musztardę,podrmażoną cebule z pieczarkami(ostudzoną),papryke pokrojoną w drobną kostkę(czerona papryka jako jedyna nie traci wartosci odżywczych przy obróbce termicznej....polecam!!!)
formuję małe kotleciki(smaży je się krótko i papryka pozostaje krucha),smażę na rozgrzanej patelni kilka minut bez dodatkowego panierowania(liczymy kalorie;)).świetne na obiad,przystawkę,także na zimno