Do góry

Przekąski Przepis na:

Moje leczo

Moje leczo

Autor: anika80

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 235

Dodano: 18.08.2011

Odsłon: 16349

Kolorowe i zdrowe

Składniki

  • papryki kolorowe, 3 szt
  • pieczarki duże, 5 szt
  • kiełbasa śląska, 1 lub 2
  • cebulka dymka, 1/2 pęczku
  • pomidory świeże, 3 szt
  • pomidory w puszce, 1 szt
  • ulubione przyprawy, wg gustu
  • bułka lub ryż
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pokroiłam i podsmażyłam kolorowe papryki na oliwie, osobno podsmażyłam na maśle pieczarki z dymką, dodałam do papryk

  2. na osobnej patelni podsmażyłam kiełbaskę śląską i dodałam do reszty, wkroiłam pomidory gdy puściły sok dodałam pomidory w puszcze, przyprawiłam do smaku i już.

  3. Podaję to danie z bułką lub ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń