Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety czasochłonne i nie tanie ale dobre,aromatyczne i pikantne
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 68
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 138
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 68
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 138
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Składniki
W garnku na oliwie na małym ogniu podsmarzyć mięso po paru minutach pdlać odrobiną wody i odparować.Na patelni podusić pokrojoną w średnią kostkę cebulę z czosnkiem i pieczarkami,doprawić wegetą i przyprawami(ziarniste utłuć w moździerzu a galkę zetrzeć na tarce)-odparować cały płyn.Do mięsa dodać cebulę dalej dusić na małym ogniu.Dodać fasole czerwoną .Po ok 15 min dodać pomidory sos chili i barbecue i dusić aż część płynu odparuje.Jak potrzeba to jedzcze doprawić.