Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Morszczuk w cieście piwnym"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Smak wiosny!
Odsłon: 367
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 368
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Smak wiosny!
Odsłon: 367
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 368
Składniki
Połącz wszystkie sosu. Dopraw solą, pieprzem i szczyptą cukru.
Jajka wymieszaj z mąką i piwem. Dokładnie połącz, aby uzyskać konsystencję gęstej śmietany.
Filety rybne rozmroź, umyj i osusz. Odsącz i pokrój na mniejsze części. Obtocz w mące i piwnej panierce. Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawaj z sosem i cząstkami cytryny.Źródło: Kurier TV