Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super tani obiadek.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 55
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 24
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 55
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 24
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Składniki
Wykonanie: Mortadelę pokroić na plastry, obsmażyć na patelni obsypać mąką. Następnie ubić pianę z białek, posolić i dodać gałkę muszkatołową, żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia i wszystko lekko wymieszać. Rozgrzać mocno tłuszcz na patelni, moczyć przygotowane plastry mortadeli w cieście biszkoptowym i smażyć z obu stron na rumiano.