Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przystawka z mozzarelli w mojej ulubionej wersji. Smacznego.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 530
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 530
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Składniki
Mozzarellę kroimy na plasterki, posypujemy bazylią. Pomidora filetujemy ( wycinamy gniazda nasienne, można też wcześniej sparzyć i obrać ze skórki ), kładziemy po kawałku na ser, polewamy oliwą, posypujemy kiełkami i listkami bazylii. Jest to samodzielna przystawka, ale świetnie smakuje z ciemnym chlebem z masłem. Smacznego.
Można zastąpić świeże pomidory, suszonymi, to wersja po sezonie, ale równie smaczna.