Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mocno bananowe babeczki. Najlepiej wykorzystać mocno dojrzałe banany. Możemy dorzucić pokrojoną czekoladę lub do ciasta dodać łyżeczkę kakao. Szybkie i proste do wykonania. Dzieci je uwielbiają.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 817
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 817
Składniki
Banany obieramy, rozgniatamy (użyłam ubijaczki do ziemniaków) odkładamy. Jajka mieszamy z cukrem, dodajemy olej oraz mąkę z proszkiem i sodą (przesiewamy) Na końcu dodajemy banany. Blachę na muffinki wykładamy papilotkami , wlewamy nasze ciasto mniej więcej po równo. Pieczemy ok 20 minut w 200 st. C Po upieczeniu możemy posypać pudrem lub polać czekoladą. Smacznego :) Z przepisu wychodzi 12 dużych muffinek :)