Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekko kwaskowe dzięki jeżynce zatopionej w cieście:)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Banany rozgnieść na miazgę,dodać rozpuszczone masło oraz jajko,wymieszać. Mąkę,pr.do pieczenia,sodę ,cukier wymieszać osobno. Dodać do bananów wszystko dokładnie zamieszać. Muffinkowe foremki napełniać łyżeczką ,dać do środka jeżynę przykryć ciastem. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st. i piec do złotego koloru. Po wystudzeniu polać ciepłą polewą lub posypać cukrem pudrem. Z tego przepisu wyszło mi 13 muffinek. POLEWA Wszystkie składniki zagotować ciągle mieszając .
Smacznego życze!