Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokochałam muffinki całym moim serduchem. Można je robić na: słodko, słono, gorąco, zimno, domowo, piknikowo, nowocześnie, staromodnie, bo muffinki są dobre na wszystko!
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Oliwki, cebulę i wędlinę drobno kroimy i odstawiamy. Do miski wsypujemy mąkę, proszek, sól, przyprawę do pizzy. Mieszamy. Masło roztapiamy w rondelku lub mikrofali i dodajemy do miski z mąką, mieszamy. Następnie do mąki i masła dodajemy mleko i jajka, miksujemy na gładką masę. Dodajemy do niej oliwki, cebulę i wędlinę i mieszamy. Powstałą masę nakładamy do foremek na około 3/4 wysokości i pieczemy przez około 30~40 minut w temperaturze 180 stopni.
Zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl