Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Muffiny jak omlet"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 112
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 112
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Różyczki brokuł i szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj. Jajka wbij do miski i wymieszaj z mlekiem. Całość ubij na jednolitą masę i dopraw do smaku solą i czosnkiem granulowanym.
Foremki na muffiny posmaruj oliwą i włóż do nich rozdrobnione warzywa. Następnie dodaj ser i zalej do 3/4 wysokości ubitą masą z jajek i mleka. Tak przygotowane foremki wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz w temperaturze 180 °C przez 15 minut. Podawaj z zielonym groszkiem wy mieszanym z kawałkami awokado i kozim serem.Źródło: Na żywo