Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednego łasucha można zaskoczyć tymi słodkimi babeczkami, które na dodatek w miarę szybko się przyrządza ;)
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 52
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2659
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 336
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 216
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 52
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2659
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 336
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 216
Składniki
Serek zmiksować z jajem i cukrem. Następnie wlać mleko i olej, połączyć. Wsypać zmieszaną mąkę z sodą i zmiksować. Ciasto rozłożyć do papilotek. Do ciasta powtykać ćwiartki umytych i osuszonych truskawek.
Piec w temp.160 stopni przez ok. 20-25 min. Ostudzić. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę, dodać śmietankę, wymieszać. Polać po ostudzonych muffinkach. Smacznego!