Do góry

Przekąski Przepis na:

mule zapiekane w maselku czosnkowo-pietruszkowym

mule zapiekane w maselku czosnkowo-pietruszkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 349

Dodano:

Odsłon: 5586

elegancka przystawka na romantyczny wieczor...

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mule myjemy i dodajemy do wrzacego wina .gotujac przez okolo 5minut.przecedzamy przez sito.Maslo-siekamy natke,szalotke oraz czosnek.dodajemy maslo.doprawiamy sola.mieszamy wszystko do jednolitej masy.nakladamy nadzienie do muli ,posypujemy bulka tarta.pieczemy w 240C przez 8-10 minut.podajemy z pieczona bagietka .smacznego;-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

amaz 14 grudnia 2014 Pyszne,dzisiaj zrobilam,wszystkim smakowaly.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

panteraB2 13 lipca 2014 To jest bardzo dobre.Najczęściej w ten sposób przyrządzam mule nowozelandzkie,bo sa duże i łatwo je nadziewać.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

evajuchniewicz 30 stycznia 2010 Doslownie wczoraj skorzystalam z pana przepisu i musze przyznc, ze bardzo mi smakowalo. Rewelacja. Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze przepisy:)))))))

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

landryna8215 19 stycznia 2010 Poproś sprzedawcę ze sklepu rybnego,aby Ci je sprowadził.Myślę,że to nie będzie problem.A swoją drogą przepis MNIAM!!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

amela 18 stycznia 2010 Gdzie w Polsce można dostać świeże mule, proszę, odpowiedzcie!!!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 18 stycznia 2010 Fajnie byłoby mieć lubego, który serwowałby swojej dziewczynie takie smakołyki :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 17 stycznia 2010 Chciałabym być na takiej romantycznej kolacji, tym bardziej, że nigdy nie miałam okazji spróbować takiej potrawy, a wygląda kusząco. Pozdrawiam.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mateusz15 17 stycznia 2010 Bardzo lubię mule, ale w takim wydaniu jeszcze nie jadłem. Warto spróbować, a potrawa na zdjęciu wygląda bardzo ładnie i apetycznie.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń