Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orzeżwiajacy smak murzynka dzięki kwaśnym porzeczkom
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 194
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5163
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 364
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 82
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 86
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 194
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5163
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 364
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 82
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 86
Składniki
Margarynę,kakao,cukier i wodę włożyć do garnka i wszystko razem rozpuścić i pogotować na małym ogniu ok. 8 minut aby masa zgęstniała z gotowej masy odlać pół szklanki do polania ciasta po wierzchu a resztę wystudzić .Do wystudzonej masy dodać żółtka,mąkę z proszkiem a na końcu ubitą pianę z białek wszystko razem zmiksować(dodać wódkę) i wylać na blachę po wierzchu posypać porzeczkami lekko je wciskając,piec ok. 35-40 minut w 180 stopniach,upieczone polać polewą.Życzę smacznego.