Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasto na dziś jutro i pojutrze.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Margarynę, cukier, mleko i kakao podgrzać do całkowitego rozpuszczenia. Po wystudzeniu dodać mąkę, żółtka i proszek do pieczenia, wszystko wymieszać i dodać ubitą pianę z białek.
Przełożyć ciasto do formy i piec 50-60 min.w temp. 160 st. C. Po upieczeniu polać roztopioną czekoladą. Mi najbardziej smakuje gorzka czekolada podkreśla smak ciasta.