Do góry

Desery Przepis na:

Mus czekoladowy

Mus czekoladowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2232 Ocena: 13461

Dodano:

Odsłon: 1464

Deser dla łasuchów słodkości.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Żółtka utrzeć z połową cukru na puszysto, a w między czasie czekoladę połamać i z mlekiem rozpuścić na parze. Wlać do utartych żółtek wraz z ubitymi na sztywno z resztą cukru białkami. Delikatnie wymieszać i całość połączyć z bitą śmietaną. Rozłożyć do ozdobnych pucharków i udekorować migdałami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń