Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus owocowy pod śmietaną"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 409
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 409
Składniki
Owoce leśne rozmroź (ale powinny pozostać lekko zimne). Banany obierz, pokrój na plasterki. Włóż do miski, zmiksuj. Wsyp owoce leśne, dokładnie zmiksuj lub utrzyj.
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno (ew. z niewielką ilością cukru pudru). Czekoladę zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Musem owocowym napełnij szklanki, udekoruj bitą śmietaną i posyp czekoladą.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie