Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki mus śliwkowy w połączeniu z delikatną bitą śmietaną to idealna propozycja na deser.
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2257
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 241
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2257
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 241
Składniki
Śliwki umyć, osuszyć, wypestkowaćć, część zostawić do dekoracji, resztę zmiksować z cukrem.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Mus i śmietanę nakładać na przemian w pucharkach, dekorować cząstkami śliwek i listkami mięty.