Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Musztardowa łopatka"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 232
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 232
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Składniki
Przepis przysłała Jolanta Główka z Chorzowa
Przyprawy i zioła wymieszaj, natrzyj mięso. Chłodź godzinę.
marynaty wymieszaj. Mięso posmaruj marynatą, chłodź 15 minut. W garnku stop margarynę, obsmaż mięso ze wszystkich stron. Podlej wodą, duś ok. półtorej godziny.
<strong>Czas przygotowania 100 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie