Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli ktoś nie posiada gofrownicy, można usmażyć jak ja w opiekaczu do chleba ;)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Składniki
Każdy plaster karkówki cienko rozbijamy tłuczkiem do mięsa. Oprószamy solą i pieprzem.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Na plastrach karkówki układamy salami, pieczarki, pomidory wg uznania. Mięso składamy w pół.
Gofrownicę rozgrzewamy. Na gorącą płytę kładziemy mięso, zamykamy, smażymy 3-5 minut, aż się ładnie zarumieni.