Do góry

Przekąski Przepis na:

Nadziewane Jaja

Nadziewane Jaja

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 2678

...szybko...tanio...efektownie

Składniki

  • jaja ugotowane na twardo, 2
  • Balsamico bianco, 1 lyzka
  • ostra musztarda, 2 lyzeczki
  • olej, 250 ml.
  • Krabki, 150 g.
  • pietruszka, 1 lyzka
  • sol
  • pieprz
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jaja ugotowac na twardo.Dolna czesc jaja obciac,gorna rowniez.Ostroznie wyjac zoltko,wlozyc do miski.

  2. Zoltka wymieszac z Balsamico,sola i pieprzem.Powoli dodac olej az powstanie masa a la majonez.

  3. Krabki wymieszac z masa i pietruszka,napelnic jaja,nalozyc obciety kapelusik.

  4. Podawac z pieczywem toastowym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń