Do góry

Dania główne Przepis na:

Nadziewane pieczarki

Nadziewane pieczarki

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 115

Dodano:

Odsłon: 672

mniam :)

Składniki

  • 2kg pieczarek
  • 1 papryka
  • 2 małe cebulki
  • 2 jajka
  • ser żółty
  • szczypiorek lub zielona cebulka
  • przyprawy
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pieczarki obieramy ( jeśli nie są bardzo świeże ) odcinamy ogonki,na posmarowanej blasze olejem układamy kapelusze. Ogonki kroimy w kostkę ,paprykę i cebulę oraz szczypiorek .Mieszamy dodajemy jajka ,doprawiamy,mieszamy. Łyżeczką nakładamy do pieczarek ,posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku na około 20 min w 170 stopni

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń