Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,zdrowe i kolorowe na talerzu:)
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 798
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 43
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 798
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 43
Składniki
z pomidora scinamy tzw.daszki i wydrazamy (najwygodniej mala lyzeczka) tak aby nie uszkodzic skory; przygotowujemy farsz pieczarki podsmazamy z cebulka, ser trzemy na drobnej tarce, boczek posiekany na drobne paseczki podsmazamy; wydrazone pomidory kolejno wypelniamy ;ser zolty, boczek, ser zolty, pieczarki- po czym przykrywamy daszkiem z pomidora( pozostal po odcieciu przy wydrazaniu) ; zapiekamy w piekarniku okolo 10 min w temp. 200 stopniu C:)