Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory nadziewane orzo, peperroni, feta i warzywami
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1776
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1776
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 275
Składniki
Makaron ugotowac wg wskazowek na opakowaniu.Odciac czubki pomidorow i wydrazyc srodek. Na oliwie usmazyc (przyprawiajac wczesniej) kielbaske, cebule i papryke (okolo 6min)Dodac (1/4 calosci) odcedzony miazsz z pomidorow,smazyc 4 min Nastepnie wszystkie skladniki wymieszac razem z feta, oliwkami, jajkiem.Gotowa masa napelnic pomidory. Jak ktos lubi moze na wierzchu posypac serem zoltym.Piec w piekarniku 200st C okolo 10-15 min. Mozna podawac na cieplo lub zimno.