Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Drobno pokrojony czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie. Dodaj szpinak, posiekane pistacje i paprykę pokrojoną w drobną kostkę. Chleb pokrój, zalej śmietaną i dodaj rozmącone jajko. Wymieszaj i wlej do szpinaku. Podsmaż.
Z pałeczek kurczaka wyjmij kość. Otwór po usuniętej kości napełnij nadzieniem szpinakowym i włóż do brytfanny. Dodaj masło, lekko skrop sokiem z cytryny. Posyp tymiankiem, podlej winem i posól.
Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180° C do miękkości. Podawaj z ryżem.Źródło: Na żywo