Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie smaczne i latwe i szybkie goraco ,polecam
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6939
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6939
Składniki
ziemiaki obrac, wydrazyc srodki.miesa mielone przygotowac na farsz, z czosnkiem ,cebulka i przyprawami, ponadziewac ziemiaczki, ulozyc w garneczku passate rozrobic z woda i smietana zalac ziemiaki i udusic 30 min.gotowe smacznego podawac z ulubiona surowka