Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i nietrudne do przyrzadzenia.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Ziemniaki dokladnie myjemy,nastepnie gotujemy je w koszulkach w osolonej wodzie przez ok 20 minut.Gdy wystygna przekrajamy ostroznie wzdluz i delikatnie lyzeczka wyciagamy wydrazyny uwazajac aby nie uszkodzic skorki.
Wydrazyny wkladamy do miski i rozdrabniamy widelcem dodajemy potarty zolty ser,maslo,sol pieprz,smietane,zielona cebulke.
Tak gotowym farszem nadziewamy ziemniaki dociskamy widelcem aby farsz dobrze przywarl i na kazdego ziemniaka kladziemy kawalek masla.
Wkaldamy do wczesniej nagrzanego piekarnika na ok 10-15 minut.Podajemy cieple