Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie bagietej jest bardzo proste a efekt niespodziewany.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
5 szklanek mąki wymieszać z drożdżami,cukrem,solą i wodą.
Wszystko wymieszać .Podczas wyrabiania dodawać pozostałą mąkę.Wyrabiać do momentuaż ciasto będzie elastyczne i gładkie.
Wyrobione ciasto odstawić na około 1,5 godziny.
Po tym czasie ciasto podzielić na cztery części.Z każdej części uformować wałeczek.Posmarować go białkiem.
Piec około 30 minut w temperaturze około 200*C.