Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu ,tanie i bardzo smaczne
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
Z mleka,mąki i jajka zarobić ciasto naleśnikowe.Smażymy bardzo cieńki . Kapustę kiszona ugotować z grzybami i zmielić na grubym sitku. Zawijamy farsz w naleśniki. Pomidory obrać ze skórki lub zmieliś na maszynce ze skórami.Czosnek drobno posiekać i smażyć na wolnym ogniu na patelni mieszając aby się nie przypalił i nie nabrał goryczy.Jak czosnek się zeszkli dodać zmielone pomidory i smażyć z czosnkiem na patelni do momętu aż nadmiar wody odparuje.Doprawić sos sola i pieprzem do smaku.Polać nafaszerowane naleśniki sosem pomidorowym.Smacznego