Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Mąkę, jajka, mleko, olej i sól dokładnie wymieszać (można mikserem). Patelnię posmarować masłem. Smażyć kolejno naleśniki, nakładając ciasto łyżką wazową, piec z obu stron.
Nadzienie: Ser biały, cukier, mleko dokładnie wymieszać. Nakładać na gotowe naleśniki. Można zwinąć w rulonik, w trójkąt. Można podawać również z bitą śmietaną polaną na wierzchu. Życzę smacznego :)