Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne naleśniki,uwielbiamy je:)Robię je nie za często np.na imieniny,żeby się nie przejadły i zawsze smakują wyśmienicie:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 52
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 52
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Usmażyć naleśniki.Farsz(na 10 naleśników):fileta pokroić,usmażyć na patelni(najlepiej na plancie,jak nie ma to na oleju).
Brokuły świeże chwilę obgotować,mrożone wrzucić na patelnię do fileta i smażyć ok.20 minut.Dodać sól,pieprz,curry i musztardę, brokuły trochę rozgnieść widelcem,ale nie na papkę,wymieszać.Zagotować całość na patelni i wyłączyć.Dodać śmietanę,wymieszać.
Nakładać nadzienie na naleśniki i zwinąć.