Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Naleśniki z brzoskwiniami"
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 191
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 191
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
Przygotuj ciasto i usmaż naleśniki.
Umyj owoce, pokrój w cząstki, usuwając pestkę (możesz zdjąć skórkę, ale nie musisz). Kilka kawałków odłóż. Resztę lekko podduś na odrobinie oleju, oprószając cukrem.
Gdy zmiękną, lekko ostudź, dodaj miód do smaku (ilość wg uznania). Naleśniki podaj z owocami (np. poprzekładane i ułożone piętrowo), udekoruj odłożonymi kawałkami owoców.Źródło: Świat kobiety